1. Home
  2. Easyorder Handleiding NL
  3. 1. Inleiding

1. Inleiding

Deze handleiding geldt als leidraad voor het invullen en op punt stellen van uw persoonlijke applicatie en webshop. Met behulp van dit document zal het mogelijk zijn om op zelfstandige basis uw applicatie tot in de kleinste puntjes uit te werken. Er wordt besproken hoe je producten/categorieën kan toevoegen en waar je terecht kan bij eventuele vragen, opmerkingen, suggesties en/of problemen.  

Het initiatief om een handleiding uit te werken kwam tot stand uit de vele verscheidene aanvragen van onze klanten. Een app en webshop op zelfstandige basis invullen is niet voor iedereen weggelegd en deze handleiding zal ervoor zorgen dat iedereen zonder al te veel problemen hun weg kan vinden bij het vervolledigen van hun app. Moeilijke begrippen worden uitgelegd en obstakels worden uitvoerig uit de weg geruimd.

Deze handleiding richt zich tot iedere gebruiker. Zowel beginnende als gevorderde gebruikers kunnen beroep doen op de informatie die gegeven wordt. Indien u een beginnende gebruiker bent kan u stapsgewijs deze handleiding doorlopen. Voor gevorderden die specifiek op zoek zijn naar bepaalde zaken kan er beroep worden gedaan op de inhoudstafel (pagina 2) van de handleiding. Voor specifieke vragen kunt u ook altijd terecht bij: [email protected]. Wij zullen u met veel plezier helpen bij het oplossen van uw vragen. Ook voor suggesties kan u altijd terecht op dit mailadres. Indien u ons liever telefonisch contacteert kunt u ons elke weekdag tussen 9 – 19H bereiken op het servicenummer: 0900 70300 (0,5 euro/min).