1. Home
  2. Easyorder Handleiding NL
  3. 4. Producten
  4. 4.2 Subcategorieën toevoegen

4.2 Subcategorieën toevoegen

Wanneer je een onderverdeling wil maken in de categorieën, dan spreken we over subcategorieën. Zo kan je bijvoorbeeld “Broodsoorten”, onderverdelen in: “Kleine broden”, “Grote broden”, en “Specialiteiten”. Hier volgen ook nog enkele andere veelvoorkomende voorbeelden:

Pasta’s: Small – Medium – Large
Pizza’s: Small – Medium – Large
Dranken: Frisdranken – Alcoholische dranken
Belegde broodjes: Vlees – Kaas – Préparé – Vegetarisch – Warme broodjes

Indien je een subcategorie wenst toe te voegen dan hoeft u enkel op het mapje van de hoofdcategorie te klikken en vervolgens op “Voeg een subcategorie toe”. Ook bij het toevoegen van een subcategorie is een afbeelding verplicht.

Op éénzelfde manier zoals een hoofdcategory werd aangemaakt kan ook een Sub category worden aangemaakt: (incl alle neven parameters)

Idem als bij hoofdcategory kan U kan de verwerkingstijd en het laatste bestel uur op Sub categoryniveau detailleren, dit heeft voorrang op de hoofd category instellingen en de algemene bedrijf instelling.

Bekijk hier een video voor meer duidelijkheid

Opmerking: Je kan geen subcategorie meer aanmaken eenmaal er producten zijn toegevoegd in een hoofdcategorie. Maak dus meteen een subcategorie aan na het maken van een hoofdcategorie als u een subcategorie nodig heeft.