1. Home
  2. Easyorder Handleiding NL
  3. 8. Nog enkele tips & tricks

8. Nog enkele tips & tricks

Indien u wil dat sommige producten even niet zichtbaar zijn in de app dan hoeft u niet perse dit product te verwijderen, maar kan u gewoon het product bewerken en de status op zichtbaar/onzichtbaar plaatsen. Een andere manier is door de prijs op 0 euro te zetten.

Indien u promoties wilt toevoegen kan u het best een aparte categorie aanmaken met de naam: “Promoties.” Indien u tijdelijke promoties heeft kan je voorgaande tip toepassen. 

Voor het esthetische oogpunt van de app kiest u best een mooi bijpassend en zorg je dat je een even aantal categorieën hebt. Het meest optimale zijn acht categorieën omdat hierdoor op iedere Smartphone geen witruimte meer te zien is in de app.

Zorg ervoor dat uw foto’s ten alle tijde aantrekkelijk zijn en een goed formaat hebben. Aantrekkelijke producten zorgen voor een aanwakkering van de behoefte, en meer verkoop.   

Download eens een andere EasyOrder app om inspiratie op te doen en goeie ideeën te implementeren.

Regelmatig komen er nieuwe updates van de app ter beschikking, om te weten welke updates dit precies zijn, is het aangeraden om de nieuwsbrieven van EasyOrder te lezen. 

Weet dat er ook een Facebook-pagina bestaat van EasyOrder waar er op regelmatige basis info wordt gegeven over onze nieuwe klanten en waar we te vinden zijn.

Bekijk deze video voor een handige Front end tip:
Toon hoe je klanten online moeten bestellen

Moest u nog vragen of opmerkingen hebben laat dit dan gerust weten op volgend mailadres: [email protected] 

Veel succes met de app en webshop gewenst!

Het EasyOrder team