1. Home
  2. Easyorder Handleiding NL
  3. 3. Instellingen
  4. 3.2.1 Bestellingen

3.2.1 Bestellingen

Verwerkingstijd: Minimale tijd tussen het moment van bestellen en de afhaling/levering

De verwerkingstijd is de minimale tijd tussen het moment van de bestelling en de uiterlijke afhaling/levering.
Indien je de verwerkingstijd voor leveringen op bijvoorbeeld 30 minuten instelt, wil dat zeggen dat het moment dat de klant een bestelling plaatst, jullie 30 min later deze bestelling kunnen leveren. Hierbij even een concreet voorbeeld indien deze instelling op 30 min staat. Indien een klant om 13:00u een bestelling plaatst, betekend dit dat de bestelling om 13u30 geleverd kan worden.

Indien je de verwerkingstijd voor afhalingen op bijvoorbeeld 30 minuten instelt, dan kan de klant zijn bestelling 30 min na het doorgeven van de bestelling komen afhalen in de zaak.

De verwerkingstijd is ook instelbaar op product- en categorie niveau. Zo kan je per product/categorie instellen hoeveel tijd de klant zijn bestelling op voorhand moet plaatsen vooraleer het product geleverd/opgehaald kan worden.

Het laatste besteluur = het afsluituur van bestellingen

Hier kan je het laatste besteluur = het aflsuituur van de dag instellen. Indien je dit instelt op 14u, wil dit zeggen dat klanten tot 14u kunnen bestellen voor bestellingen die ze vandaag nog willen komen afhalen of geleverd zien.

Indien je niet wil dat klanten dezelfde dag hun bestelling kunnen komen afhalen/geleverd zien, dan kan je kiezen om “dezelfde dag” aan te passen naar respectievelijk binnen twee dagen, binnen drie dagen,…. Indien je dit instelt binnen twee dagen, dan kunnen bestellingen die vandaag gebeuren, slechts binnen twee dagen geleverd/opgehaald worden.

Speciaal vanaf Juni 18 kan het laatste besteluur voor levering en voor afhaling afzonderlijk worden ingesteld.

Bekijk hierover een video via deze link

Elektronische betalingen
In versie 2018 hebben we de mogelijkheden van electronisch betalen beperkt tot bancontact en iDEAL via de Ingenico E-payment koppeling. Andere koppelingen worden niet meer aanvaard.

In Sept 2018 komt een volledig nieuwe electronische betalings koppeling met ons bestelplatform die naast nationale betaaloplossingen ook internationale betaalopties zal aanbieden. Bovenal zal Easyorder de noodzakelijke overeenkomsten om dergelijke betaaloplossing te ondersteunen volledig vanuit Easyorder BVBA kunnen worden geregeld wat momenteel niet het geval is.

Bevestigingsmail
Hier kan je de kop- en voettekst aanpassen van de email die de klanten krijgen ter bevestiging van hun bestelling. Indien je de app/webshop in meerdere talen aanbiedt, kan je deze teksten per taal aanpassen.