1. Home
  2. Easyorder Handleiding NL
  3. 2. Uitleg backoffice
  4. 2.4 Backoffice voor de eerste maal openen/gebruiken

2.4 Backoffice voor de eerste maal openen/gebruiken

Op het moment dat je beslist om de app op te vullen zal je de backoffice dienen te openen via volgende link: <a href=”https://backendv4.easyorderapp.com/”>https://backendv4.easyorderapp.com</a>.Na het ingeven van uw mailadres en wachtwoord komt u op het dashboard terecht:

Op het dashboard kan je meteen zien of er bestellingen zijn voor vandaag/morgen. Bovendien kan je ook meteen naar het overzicht van “Alle bestellingen” gaan, het aantal bestellingen per maand bekijken, alsook het meest verkochte product terugvinden.

Nieuw in de SEP18 release zijn de dag/week en maand rapporten, een ideale manier om de werkdag af te sluiten. Je kan rapporten opvragen met behulp van een aantal filters. Het datumtype is onderverdeeld in tijdstip aangemaakt, leveringsdatum, wanneer klaar en wanneer behandeld. Je kan daarnaast de periode kiezen, het bestelkanaal (iOS, Android, Windows of Webshop) en de leveringsmethode. Je kan het rapport uiteindelijk uitprinten op 2 manieren: als een lijst met enkel bestelling nummers en hun totaalprijzen of als lijst met de verkochte producten.

Printen doe je door in het vakje verkooprapporten op de print-knop rechtsbovenaan te klikken. Daar kan je kiezen uit de 2 opties, zoals in onderstaande afbeelding:

Voordat we categorieën/subcategorieën en producten toevoegen in de app, gaan we eerst de instellingen op punt zetten. Hiervoor dient u op “Instellingen” te drukken.