1. Home
  2. Easyorder Handleiding NL
  3. 3. Instellingen
  4. 3.1.1 Bedrijf

3.1.1 Bedrijf

Onder het topic “Instellingen – Algemeen” – “Bedrijf”, kan je alle algemene info van de zaak invullen. Na het invullen van het bedrijfsadres kan je ook het facturatie-adres invullen. Indien deze adressen hetzelfde zijn, kan je eenvoudigweg het vakje “Zelfde als bedrijfsadres” aanvinken. 

Tenslotte kan je hier ook nog instellen om de bestellingen via mail te ontvangen, en een bedrijfsbeschrijving toevoegen. Meestal worden hier de sterktepunten alsook de kernactiviteiten van het bedrijf beschreven.

 

(1) Is het mailadres waar alle bestellingen informatief naar worden gestuurd indien de optie bevestigingsmail optie is aangevinkt (2)
(2) Aanvinken van deze optie staat gelijk aan bekomen van een mail bij iedere bestelling ontvangen op het Easyorder platform(web/app’s)
(3) Hier kan een text worden gezet die in de info – Over ons tab samen met het website wordt vermeld

 

We hebben verder twee nieuwe functionaliteiten vanaf versie JUN18:

Opladen van verkoopsvoorwaarden:
U kan nu conform de ondersteunde talen Uw eigen verkoopsvoorwaarden in PDF formaat gaan opladen, deze zijn dan in app en webshop zichtbaar in de tab info – over ons

Instellen van een wachtwoord:
Het is mogelijk om de eindklant enkel toegang te geven tot Uw shop (app/web) wanneer hij een wachtwoord kent. U kan dit wachtwoord hier instellen :

Vanaf versie NOV17 kan is het mogelijk om de Easyorder oplossing te koppelen met een basis Lightspeed kassakoppeling. Indien zo ingesteld wordt:

  • iedere order die op het easyorder plaftorm gaat binnenkomen (Web of Apps) direct ook worden doorgegeven aan de Lightspeed kassa
  • het mogelijk om via onderstaande synchronisatie de categoriën en producten van de die in de Lightspeed kassa zijn aangemaakt door te sturen naar Easyorder backend. (new/verwijderen/veranderen)

Opgepast, daar het een basis koppeling betreft moet je toch rekening houden met enkele punten :

  • In Lightspeed zijn de producten slechts in 1 taal opzetbaar, dus andere talen zijn manueel in Easyorder toe te voegen.
  • Foto’s kunnen helaas niet worden overgezet
  • Ingrediënten zijn niet uitwisselbaar dus indien U gebruik maakt van ingrediënten functionaliteite in Easyorder zullen deze niet naar Lightspeed worden overgedragen.

Een shopbericht instellen:
Een nieuwe functie in de SEP2018 release is de mogelijkheid om een shop mededeling toe toevoegen. Hiermee kan je producten aanprijzen, je verlof extra in de verf zetten of je klanten simpelweg welkom heten. Je kan de achtergrond- en tekstkleur naar wens aanpassen.

Sociale media links:
In een eerste stap naar meer integratie van de veel gebruikte sociale media platformen kunnen vanaf versie SEP18 in de bedrijfsinstellingen de sociale media links van de shop worden ingesteld. Deze links worden via de gekende symbolen in app en webshop zichtbaar onder de tab info. Om de sociale media links toe te voegen kopieer je de links van de desbetreffende platformen naar de instellingen.

Bekijk hier een filmpje over dit topic.